0
clear
  • Портативен комбиниран пакет от 3 естествени изсушени ларви на BSF, Над 90 пъти повече калций, отколкото тестени червеи, Храна за птици с по-балансирани калций, обогаще?
  • -20%
  • -20%
Портативен комбиниран пакет от 3 естествени изсушени ларви на BSF, Над 90 пъти повече калций, отколкото тестени червеи, Храна за птици с по-балансирани калций, обогаще?

Портативен комбиниран пакет от 3 естествени изсушени ларви на BSF, Над 90 пъти повече калций, отколкото тестени червеи, Храна

BGN 43.60

Налично
На склад

Buy 5 LB Get .5 Lb✅Vine Voice одобрение води до факта, че това е най-безпристрастен опит, за да се гарантира най-ценна връзка.Опаковани перфектно и в пълна форма, почти нито един от тях не е смачкан.Ако имате пилета и птиче месо, е необходимо за тях, за да получите допълнително протеин/калций и да им даде допълнително вкусни предложения за ежедневието.Изсушени ларви идват в запечатываемом пакет със средни размери, значително по-голям, отколкото при типичните храни, съдържащи скорбяла червей, изглежда стабилна, но по-съществен фосфор в ларвите BSF по-0,4%. с Една ДУМА, да ги обичат, тя дойде да вървят нагоре с пакет и щастливо да се отваря.

Други функции

Подобни оферти

Please wait...