0
clear
  • Ficmax Зала за Игри Стол с Ергономичен дизайн Компютърна Игра Стол с Поставка за Краката, Спускащите Домашен Офис Стол С Висока Облегалка, Състезателен Стил на Геймер?
  • -20%
  • -20%
Ficmax Зала за Игри Стол с Ергономичен дизайн Компютърна Игра Стол с Поставка за Краката, Спускащите Домашен Офис Стол С Висока Облегалка, Състезателен Стил на Геймер?

Ficmax Зала за Игри Стол с Ергономичен дизайн Компютърна Игра Стол с Поставка за Краката, Спускащите Домашен Офис Стол С Висока

BGN 159.99

Налично
На склад

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци. ✔Подходящ за вашия стил : наклон, движение или обръщане, приспособяване по своему. ✔Материал премиум качество : устойчив на прах и избледняване изкуствена кожа и 4,8-инчов дебела пяна с висока плътност с ефект на паметта. ✔Е Построен върху съвестта на : пълен метална рамка и вдигане на дължината на колесната база.Хидравлични бутални клас 4 (максимална товароносимост : 350 кг). ✔Е Предназначен за комфорт : механизъм за пълно наклон на 180 градуса.Подвижните поставки за крака, регулиращи се облегалка и голяма възглавница на седалката.Безплатна възглавница за шията и лумбална масажна възглавница с USB захранването. ✔ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Инструкции са включени в комплекта.Ficmax предлага денонощно обслужване на клиенти.Всеки проблем с играта, фотьойл, моля, не се колебайте да се свържете с нас за решение. 1-месечен безплатен връщане, 1-годишна гаранция на резервни части.Игралното стол Ficmax осигурява нови нива на лукс и комфорт, независимо от това, дали тя по време на интензивни сесии или дълги работни дни.Масаж слот за кола Ficmax, предназначена за осигуряване на висока оформяне на подкрепа, когато и където имате най-много нужда от него, този ергономичен стол също е снабден с плъзгаща се стойка за крака за усилване на разпоредбите.А също и меки подлакътници осигуряват цялостен комфорт.Игралното стол Ficmax, предлагайки нови нива на лукс и комфорт, независимо от това, дали тя по време на интензивни сесии или дълги работни ежедневието.Масажен стол Ficmax gaming chairs предназначена за осигуряване на висока оформяне на подкрепа, когато и където имате най-много нужда от него, това е ергономичен стол и е снабдено с плъзгаща се стойка за крака за усилване на разпоредбите.А също и меки подлакътници осигуряват цялостен комфорт.

Други функции

Подобни оферти

Избраният материал : Добре тапицирана седалка, долната част на гърба и главата с останалите, правят дълг

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, пр

Много голям размер : широка метална рамка с антикоррозийным покритие, покрита высокоплотной студено ог�

Please wait...