0
clear
  • DGHSMJ Сгъваем Органайзер За Съхранение,Въглеродна Стомана и Многопластова Сгъваема Спестяване на Пространство на Застояла Полк Багажник Зеленчукова Произведение ?
  • -20%
  • -20%
DGHSMJ Сгъваем Органайзер За Съхранение,Въглеродна Стомана и Многопластова Сгъваема Спестяване на Пространство на Застояла Полк Багажник Зеленчукова Произведение ?

DGHSMJ Сгъваем Органайзер За Съхранение,Въглеродна Стомана и Многопластова Сгъваема Спестяване на Пространство на Застояла Полк

BGN 63.99

Налично
На склад

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци. ❤【Предимства рафтове】Увеличете дизайн прът лост, отваряне и затваряне на по-стабилно.Той може да бъде монтиран на стената, могат да бъдат инсталирани на работния плот и да издържа тегло 25 кг/55 килограма.Сгъваема конструкция, можете да поставите ъгъла, когато той вече не ви е нужен, той не ще отнеме твърде много място. ❤【Не е необходимо да инсталирате】Няма нужда от досаден монтаж, сгъваема конструкция, открита и готова за употреба.Складное съхранение да не отнеме твърде много място. ❤【Монтаж без пробиване】Тя е подходяща за различни стенни инсталации и могат да бъдат използвани в плиточных стени, мраморни стени, плавен стъклото, металните стени и стени от масивна дървесина, без да вредят на самата стена. ❤【Носеща способност на рафтове】Удебелена страна удебелени рафтове, а връзката треугольное.Това прави рафт може да издържи тегло 5 кг за слой, а полк - общо тегло 25 кг. ❤【Почистване на рафтове】Когато трябва да почистите, просто избършете едната страна на рафта леко с вода, след това подсушете я и използвайте отново.

Други функции

Подобни оферти

За използване в кухни, в морозильных камери, хладилници, килери или сухи хранилища.Предназначен за спод�

4ярусная полк означава максималния капацитет на съхранение във всяко помещение капацитет 350 кг на рафт.�

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, пр

БАНЯ Подвижни машина за съхранение са подходящи и за организиране на банята.Оборудван с инструкции за �

Безболтовые стелажи Стил рафтове Единично директен Широчина 73 инча Дълбочина на 245 / 8 инча Височина 84 ин

ШИРОКА опора гарантира, че тя не ще се разклати ✔ОСОБЕНОСТИ : Практичен,компактен,блок за съхранение на

Артикул : Стеллажный блок.Стил стелажи : Закрит.Капацитетът на рафтовете : 650 паунда.Зеленият екологичен

Всеки полк има товароподемност 800 кг 8 рафтовете.С 28 бункери.Цвят : Оранжев.Компанията Quantum съчетала штаб�

Nexel Plastic Shelving Unit 86"H PM18428 N.От Nexel Nexshelf Restaurant Shelving Nexelite Shelving Unit Assembly, 4 тан polymer shelves with diagonal slots, 4 posts with Nexelon powder

универсален органайзер рафтове _BOS_ Тази многофункционална срок на годност може да се използва като раф�

Ширина 2 инча Дължина 2 инча Височина 39 см.Цвят : Черен.Това е името на типа на продуктаTennsco BTP39 Бисерный То

Подови шкафове WADDELL's Spirit идеалното решение, за да докажат своя учебната гордост или да добавят цветове �

Лабораторно оборудване и инструменти.Произведено в Тайван компания ColeParmer.Лабораторно оборудване и инс

Please wait...