0
clear
  • DANGDANG LifeBif 3,2 мм Alumiminium Поп Нитове Черно Открит Слепи Голям Маншет с Различна дължина Лесен за използване. (Брой ПАРЧЕТА : 10шт, дължина състав : M3.2x6)
  • -20%
  • -20%
DANGDANG LifeBif 3,2 мм Alumiminium Поп Нитове Черно Открит Слепи Голям Маншет с Различна дължина Лесен за използване. (Брой ПАРЧЕТА : 10шт, дължина състав : M3.2x6)

DANGDANG LifeBif 3,2 мм Alumiminium Поп Нитове Черно Открит Слепи Голям Маншет с Различна дължина Лесен за използване. (Брой ПАРЧЕТА

BGN 26.40

Налично
На склад

Стандартни глухи и нитове се използват в много отрасли на индустрията, в това число : .Нит с купол глава са най-разпространените и лесни за употреба.Това е най-универсален тип на глави, който осигурява достатъчна опорна повърхност за задържане на всички видове материали, с изключение на изключително гладки и по-чупливи.Материал : Алуминий.Характеристика : Стандартни глухи и нитове се използват в много отрасли на промишлеността, включително автомобилната, органът работи, търговски автомобили, електроника, климатизация и отопление, строителство, металлообработку и т.н. Нитове с куполна глава са най-разпространените и лесни за употреба.Това е най-универсален тип на глави, който осигурява достатъчна опорна повърхност за задържане на всички видове материали, с изключение на изключително гладки и по-чупливи.Материал : Aluminium Package Включва : По ваш избор.

Други функции

Подобни оферти

Куполообразная корона.Глухи нитове алуминий стомана.Произведени в съответствие със спецификациите SAE

♚ Пакетът включва : Комплект включва 120шт 1 / 8" x 1 / 4" нит за употреба от вас, диаметърът на който е 1 / 8"(3 mm), с

Траен : Заклепочный на пистолета е изработен от висококачествена въглеродна стомана с висока твърдост,

Куполообразная корона.Глухи нитове – всички от алуминий.Произведени в съответствие със спецификациит�

На разположение разкъсвания на цените на обем.Болт осиновый скрепителни елементи 3 / 16 X .02.12 Голям маншет

Please wait...