0
clear
  • 6 Нови Газови БУТИЛКИ SPOUTS & Parts Комплекти с вкл. Заливочные Дюзи,Стопорные Капачки,Винтови Капачки Яки и Задните Вентилационни Шапки w/Въжето, за да се Предотврати За?
  • -20%
  • -20%
6 Нови Газови БУТИЛКИ SPOUTS & Parts Комплекти с вкл. Заливочные Дюзи,Стопорные Капачки,Винтови Капачки Яки и Задните Вентилационни Шапки w/Въжето, за да се Предотврати За?

6 Нови Газови БУТИЛКИ SPOUTS & Parts Комплекти с вкл. Заливочные Дюзи,Стопорные Капачки,Винтови Капачки Яки и Задните Вентилационни

BGN 60.76

Налично
На склад

-6 газови носове стомахът му се Резервни Förbannat / Rubbermaid, включително гумена шайба U-образни уплътнения. 6 Нов продажбено обслужване Old School Style Screw Cap Collars, възпира и задържа улей за банките.Запушва се удвоява като капак на чучура и като запушва, когато скрива чучур вътре буркани за съхранение или транспортиране.На снимките също показват измерване.Това е с много високо качество на гориво/газ/дизелово гориво/керосин/вода "SPOUT & PARTS KIT".Купете си няколко парчета, за да ги държите под ръка, за да спасят своя стар газов спрей от депото★ *Газов спрей, линийка и штангенциркуль в комплекта не са включени*. Подходящ за модели Blitz / Förbannat / Rubbermaid Essence Plastic Can #1261 1251 1226 1228 1221 И МОДЕЛИ 1225 1250 е ПОДХОДЯЩ САМО ЧУЧУР. ★ВАЖНО : МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ ЗА ИЗМЕРВАНЕ И СРАВНЕТЕ С ВАШИТЕ СЪЩЕСТВУВАЩИ ДЕТАЙЛИ.Газови спрейове, линийка и штангенциркуль в комплекта не са включени, съжалявам.Тези подробности не са подходящи нито за това как другите продукти на банките, с изключение на тези, които са посочени по-горе.Измерва приблизително 8-1/4" дължина със заострени връхчета, гледки около 5/8", а ширината на основата с подплата е приблизително 1-1/ 2" широк. яка капака (Забележка : Тези чучура не работят с банки Chilton / Sears Занаятчийска). -6 Резервни Förbannat / Rubbermaid Stopper Caps. -6 Резервни Förbannat / Rubbermaid Задните вентилационни шапки, включително шайба и ремък.Тези сменяеми чучура и подробности е трудно да се намери и да се считат за остарели, защото от новите правителствени регулации. -6 вторичен пазар Förbannat / Rubbermaid Винтови капачки Яки.Не всички детайли на газови бутилки взаимозаменяеми между марки.Тези стопорные пръстен с винт на капака държат чучур банки. 6 Нови Резервни Old School Style Stopper Caps - удвоява като капак на чучура и корк, за да се скрие чучур в банката.Ако се използва само чучур и тапата, след това тя е доста универсална и ще работи с повечето пластмасови газови буркани и делви, като Средния, Eagle, Förbannat, Rubbermaid, Rubbermaid Essence, Блиц, Scepter, Unistream, American, Stancan, Igloo, Rotopa X, Kolpin и много други топливными контейнери, които използват съществуващите в своите банки винтове.Подмяна на реплика #706.Абсолютно нов, никога не е бил използван, не е в опаковки на дребно.6 нови Резервни Old School Style Gas Can Spouts, включително сверхмощную гумена шайба U-seal.

Други функции

Подобни оферти

Please wait...