0
clear
  • Четка за печене и Стъргало Четина Безплатно - Extra Strong Safe BBQ Grill Brush & Cleaning Brick - 18 от Неръждаема Стомана Обезопасена Метална Четка за Weber/Порцелан Газ/Въглища Скари За Пе?
  • -20%
  • -20%
Четка за печене и Стъргало Четина Безплатно - Extra Strong Safe BBQ Grill Brush & Cleaning Brick - 18 от Неръждаема Стомана Обезопасена Метална Четка за Weber/Порцелан Газ/Въглища Скари За Пе?

Четка за печене и Стъргало Четина Безплатно - Extra Strong Safe BBQ Grill Brush & Cleaning Brick - 18 от Неръждаема Стомана Обезопасена

BGN 9.92

Налично
На склад

Тухла, за почистване на грил не е от миризма и е нетоксичен, използването му с помощта на четка за почистване на скара ще направи почистването по-лесна и ефективна.Костюм за повечето видове решетки, като например газ, коптильные, въглищни порцеланови, керамични, чугунени/стоманени решетки за печене и т.18 "дълго да държи ръцете си далеч от топлина и се използва под идеален ъгъл.Здрава чанта за носене за лесно съхранение и пренасяне.Термостойкая четка за соса чудесно за поливане на различни видове месо и като сладкарски изделия, четки за печене с масло, предпазват ви от топлината.Все още досадно боклук, който се придържа към вашия грилю?Вие винаги искате да намерите по-лесен начин за почистване на скара си?Винаги сте проблеми с четка за барбекю, която пада от вашата четка за почистване на скара?. 【Premium неръждаема стомана】е Изработена от висококачествени материали от неръждаема стомана осигурява продължително използване на нашата четка за почистване на скара, която е устойчива на ръжда, извивката, счупят и корозия. 【Безопасно за храни】не Повече естествена четина на скара и хранене, нашата четка за печене и стъргало, произведени от хранителни материали, както тел трудно да потеглям.Екологично чист тухла за почистване на грил не е от миризма и е нетоксичен, използването му с помощта на четка за почистване на скара ще направи почистването по-лесна и ефективна. 10,3" термостойкая наметочная четка чудесно за тропоската различни видове месо и като сладкарски изделия, четки за печене с масло. Глава на четка 3-в-1 360°е три пъти повече плява, отколкото на традиционната четка за скара, барбекю, почиства по-голяма площ за по-бързо почистване в 5 пъти. на 【ИДЕАЛЕН НАБОР от АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ】Елате с 1 х четка за печене и стъргало, 1 х силиконов наметочной четка(10,3 инча), 1× тухлена зидария за почистване на грил и 1 х чанта за съхранение.Разстояние между четки точно такова, за да проникнат дълбоко в решетката за печене и се гарантира повече от 5 пъти по-бързо почистване.

Други функции

Подобни оферти

Ергономична дръжка помага с гърчове.Може да се използва във всички видове решетки.Лесно почиства трудн�

Четка за печене с дълга дръжка и двойна формованной ергономична гумена дръжка с отвор за закачалки за л�

Please wait...